top of page
schrijnwerken

Schrijnwerkerij Jacques Monteyne, stielmannen van vader op zoon in Izegem

Schrijnwerkerij Jacques Monteyne, Izegem

Over ons bedrijf

Schrijnwerkerij Jacques Monteyne is een naam met faam in West-Vlaanderen. Al drie generaties op rij leveren wij voortreffelijk schrijnwerk af voor particuliere en professionele klanten. Wij staan voor maatwerk tot op de millimeter precies en vakkundig in elkaar gezet. Wij beschikken daarvoor over gesofisticeerde houtbewerkingsmachines en over een team van volleerde schrijnwerkers met een uitgebreide expertise in het schrijnwerkersvak.

Onze specialisaties

Onze eerste specialiteit betreft de productie van houten ramen. Zij worden op maat vervaardigd in eigen atelier. Maar onze competenties reiken veel  verder. Zo kunt u op ons rekenen voor alle interieurschrijnwerk, voor buitendeuren, tuin- en stalpoorten, carports, terrassen en balustrades. 

Onze waarden, een meerwaarde voor u

Van bij het begin dragen wij klantenservice hoog in het vaandel. Wij denken met u mee en stellen alles in het werk om aan uw hoogstpersoonlijke wensen tegemoet te komen. Wij werken volgens afspraak en tegen de vooraf overeengekomen prijs. Bovendien zijn wij erg trots op ons werk. Allemaal - zowel het team als de meewerkende zaakvoerder - garanderen wij u niets minder dan het summum van nauwkeurigheid en kwaliteit. 

kwaliteit, nauwkeurigheid en tevreden klanten
schrijnwerkerij

Schrijnwerkerij Jacques Monteyne in Izegem is uw vertrouwen meer dan waard. Neem contact met ons op voor de bespreking van uw opdracht en vraag meteen uw gratis offerte.

bottom of page