top of page
diensten

Diensten van Schrijnwerkerij Jacques Monteyne in Izegem

Houten ramen en buitenschrijnwerk

Alle buitenschrijnwerk wordt met de grootste zorg gemaakt in ons eigen atelier. Houten ramen zijn onze specialiteit, maar ook voor buitendeuren, poorten en binnenschrijnwerk zijn wij uw partner bij uitstek.

 

Meer info of een vrijblijvende offerte?

Carports en tuinbergingen

Uw wagen beschermen of nood aan meer bergruimte in de tuin? Een carport of tuinhuis is dé oplossing voor uw probleem. Wij werken volledig op maat van uw wensen en u kunt steeds rekenen op onze kwalitatieve en nauwkeurige afwerking!
Op zoek naar een betrouwbare partner voor de creatie van uw carport of tuinberging? Bij Schrijnwerkerij Jacques Monteyne bent u aan het juiste adres!


Meer info of een vrijblijvende offerte? 

Poorten en staldeuren

Poorten en deuren van schuren, garages en stallen krijgen veel te verduren. Daarom is kwaliteitshout essentieel om een lange levensduur te garanderen. Wij werken met materialen van superieure kwaliteit en staan bekend om een nauwkeurige afwerking voor een optimaal resultaat en een tevreden klant.

 


Meer info of een vrijblijvende offerte? 

Houten terrassen en balustrades

Een terras in hout geeft een unieke en stijlvolle uitstraling aan uw tuin. Maar een terras ziet erg af van de wisselende weersomstandigheden. De keuze van het juiste hout is daarom van essentieel belang. Een goede houtsoort vraagt zeer weinig onderhoud en heeft een hoge levensduur. U kunt op ons vertrouwen voor professioneel advies en een kwalitatieve plaatsing en afwerking.


Meer info of een vrijblijvende offerte? 

schrijnwerkerij

Meer weten over onze diensten voor interieurschrijnwerk en buitenschrijnwerk? Bel of mail ons vandaag nog. De stielmannen van Schrijnwerkerij Jacques Monteyne adviseren u met kennis van zaken.

bottom of page